ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ομοσπονδιακή υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέιζερ απέλυσε τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Ασφάλεια στην Τεχνολογία της Πληροφορίας (BSI) ‘Αρνε Σένμπομ, ανακοίνωσε πριν από λίγο εκπρόσωπος του υπουργείου.
Ο κ. Σένμπομ είχε επικριθεί για τις επαφές του με το “Συμβούλιο Κυβερνοασφάλειας της Γερμανίας”, το οποίο θεωρείται ότι σχετίζεται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.
Ο κ. Σένμπομ είχε απαγορεύσει στους εργαζόμενους της BSI να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της συγκεκριμένης ομάδας, ο ίδιος ωστόσο ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε επετειακή εκδήλωσή της τον περασμένο μήνα.
Διαβάστε επίσης
Bloomberg: Το σχέδιο Typhoon και η μυστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τους Τούρκους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.