• Διεθνής πολιτική

  Σκέρτσος: Θα κρατήσει στα ψηφοδέλτια ο Τσίπρας τους δύο υποψηφίους που στηρίζει το τουρκικό προξενείο;

  Άκης Σκέρτσος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

  Άκης Σκέρτσος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


  «Ο κ. Τσίπρας τώρα γνωρίζει ότι το τουρκικό προξενείο ξεκάθαρα στήριξε δυο υποψηφίους του κόμματός του που υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα», αναφέρει απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

  «Το ερώτημα επομένως αφορά τον ίδιο και όχι το κόμμα του: θα εξακολουθήσει να κρατάει τους δυο υποψήφιους στα ψηφοδέλτιά του;», αναρωτιέται ο κ. Σκέρτσος.

  «Και προφανώς το τι θα γίνει στη Ροδόπη και την Ξάνθη δεν αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα, ούτε θα κρίνει τις εκλογές. Αυτό που θα κριθεί όμως είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει στην επόμενη κοινοβουλευτική του ομάδα, εντός της ελληνικής Βουλής, δυο βουλευτές που καθοδηγούνται από το τουρκικό προξενείο και υποστηρίζουν τις πιο ακραίες θέσεις του τουρκικού αναθεωρητισμού», συνεχίζει ο κ. Σκέρτσος.

  «Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος, μια ώριμη Δημοκρατία, που σέβεται τα ατομικά δικαιώματα των Ελλήνων μουσουλμάνων, όπως και κάθε άλλου πολίτη που ανήκει σε μειονοτικές ομάδες ή κοινότητες. Όμως, δεν ανεχόμαστε παρεμβάσεις τρίτων χωρών στα εσωτερικά μας ζητήματα. Και αυτό θα έπρεπε να αποτελεί κοινό τόπο για όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου», καταλήγει ο κ. Σκέρτσος.

  Διαβάστε επίσης

  Άκης Σκέρτσος: Να δει ο ΣΥΡΙΖΑ τη νίκη του υποψηφίου του στη Ροδόπη 

  ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης παίζει απαράδεκτα παιχνίδια εις βάρος της μουσουλμανικής μειονότητας

  Κυριάκος Μητσοτάκης: Μόνο ισχυρές κυβερνήσεις κάνουν μεγάλες αλλαγές

  ──────────────────  ΣΧΟΛΙΑ