ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Ρώμη με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Κίριλ Πέτκοφ.
Όπως υπογραμμίσθηκε σε ανακοίνωση της ιταλικής προεδρίας της κυβέρνησης, «στο επίκεντρο της συνομιλίας τους βρέθηκαν το ουκρανικό και η ανάγκη να αποτραπεί η επιδείνωση της επισιτιστικής κρίσης, η διαδικασία διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων και η περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας».
Διαβάστε επίσης
Μάριο Ντράγκι: Η Ιταλία στηρίζει δυναμικά το αίτημα της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ
Ντράγκι: Θα επισκεφθεί την Τουρκία τον Ιούλιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έως και 645.000 ευρώ ένα διαφημιστικό μήνυμα 30 δευτερολέπτων στα hydration breaks του Μουντιάλ 2026!
- Chevron: Υπέγραψε συμφωνία με την Microsoft για την τροφοδοσία giga AI data center στο Τέξας
- Νίκος Σταθόπουλος (BC Partners): Μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες τα επόμενα χρόνια σε τεχνολογία, ενέργεια και υγεία
- Ebury: Νευρικότητα στις αγορές από την αποχώρηση Στάρμερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.