ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία δεν έχει ανάγκη να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία, δήλωσε ο ρώσος υπουργός Αμυνας Σεργκέι Σοϊγκού κατά την ομιλία του στο πλαίσιο «διεθνούς διάσκεψης για την ασφάλεια» στην Μόσχα.
Ο Σοϊγκού άφησε επίσης να εννοηθεί ότι το Κρεμλίνο θεωρεί ότι οι ουκρανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις σχεδιάζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Βρετανία και ότι το ΝΑΤΟ αύξησε την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων στην ανατολική και την κεντρική Ευρώπη πολλές φορές.
Αναφερόμενος στο σχήμα AUKUS σύμπραξης της Αυστραλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών, ο ρώσος υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι μπορεί εν δυνάμει να εξελιχθεί σε «πολιτικοστρατιωτική συμμαχία».
Σχετικά με την Νέα Συνθήκη START, ο Σοϊγκού δήλωσε ότι οι συνομιλίες για την επέκτασή της είναι «διπλής κυκλοφορίας δρόμος» και ότι η κατάσταση δεν είναι «εύκολη».
Διαβάστε επίσης
Σεργκέι Σοϊγκού και Γκουτέρες συζήτησαν για την ασφάλεια του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας με το black out στο FIR Αθηνών, αλλά θέμα χωρητικότητας
- Διόδια: Σε ισχύ οι νέες τιμές από 1/1 – Τιμαριθμική αύξηση στην Αττική Οδό
- Berkshire: «Ζαλίζει» ο μισθός του CEO στην εταιρεία που ίδρυσε ο Γουόρεν Μπάφετ – Αυξήθηκε στα $25 εκατ.
- Αγρότες: Live οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα στήριξης