ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Μεξικό πρέπει να αναθεωρήσει τους δασμούς που επιβάλλει στις εισαγωγές κινεζικών προϊόντων, δήλωσε σήμερα η πρόεδρος Κλαούντια Σέινμπαουμ.
Η τεράστια εισαγωγή προϊόντων από την Κίνα έχει πλήξει την εγχώρια βιομηχανία, είπε η πρόεδρος του Μεξικού σε δημοσιογράφους μετά την τηλεφωνική επικοινωνία της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητη μια αναθεώρηση των τελωνειακών δασμών στο πλαίσιο του σχεδίου με στόχο την ενίσχυση της εγχώριας βιομηχανίας, είπε η πρόεδρος.
Υπενθυμίζεται πως λίγη ώρα νωρίτερα σήμερα, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέστειλε τους δασμούς στο Μεξικό μέχρι τις 2 Απριλίου, με την Σέινμπάουμ να ευχαριστεί τον Αμερικανό Πρόεδρο και να εύχεται για περαιτέρω συνεργασία.
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Κάλεσε τους ηγέτες της ΕΕ να υποστηρίξουν την πρόταση της εκεχειρίας σε αέρα και θάλασσα
Κρεμλίνο σε Τουσκ: Δεν θα μας κερδίσουν οι Ευρωπαίοι σε κούρσα εξοπλισμών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.