ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν, θα μεταβεί αύριο 7 Δεκεμβρίου στο Παρίσι, για να παραστεί στην τελετή επαναλειτουργίας του Καθεδρικού Ναού της Παναγίας των Παρισίων.
Εκτός από τον Ντόναλντ Τραμπ, θα παραστούν γύρω στους 40 αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων
«Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι προσκεκλημένος. Επιθυμεί να έρθει και η έλευσή του είναι πιθανή», δήλωσε εξάλλου σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο μια διπλωματική πηγή.
Διαβάστε επίσης
Παναγία των Παρισίων: Το «ευχαριστώ» του Μακρόν και η επαναλειτουργία του ναού
Γαλλία: Ο πρόεδρος Μακρόν θα δεχτεί αύριο Τραμπ και Ζελένσκι
Γαλλία: Το Σάββατο η επαναλειτουργία της Παναγίας των Παρισίων – Ποιοί ξένοι ηγέτες θα παρευρεθούν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καραμανλής υπερ Σαμαρά: Να ακούμε τους πιο έμπειρους, αντί να τους διαγράφουμε κυριολεκτικά ή μεταφορικά
- Χριστίνα Αλεξοπούλου: Πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το «τσάμπα πέθανε» – «Δεν αφορούσε τους πολίτες»
- Tesla: Βουτιά 88% στη Νορβηγία
- Κάγια Κάλας: Το άνοιγμα του περάσματος της Ράφα σηματοδοτεί ένα «θετικό βήμα στο ειρηνευτικό σχέδιο»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.