ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δηλώσεις τους στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε αναφέρθηκαν στη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν με μεταφορές, προκαλώντας εντύπωση για τον τρόπο με τον οποίο περιέγραψαν την κλιμακούμενη ένταση στη Μέση Ανατολή.
Ο Αμερικανός πρόεδρος παρομοίασε τις δύο εμπόλεμες χώρες με «δύο παιδιά στην αυλή του σχολείου» και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μαλώνουν άγρια, δεν μπορείς να τους σταματήσεις. Άφησέ τα να παλέψουν για δύο-τρεις λεπτά. Μετά είναι πιο εύκολο να τα χωρίσεις».
Ο Μαρκ Ρούτε, αναφερόμενος στο σχόλιο του Τραμπ αλλά και σε προηγούμενη δημόσια τοποθέτησή του όπου χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, συμπλήρωσε: «Και τότε, ο μπαμπάκας πρέπει καμιά φορά να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα για να τα σταματήσει». Ο Τραμπ απάντησε: «Πρέπει να χρησιμοποιείς σκληρή γλώσσα – πού και πού χρειάζεται να πεις μια συγκεκριμένη λέξη».
Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα πετύχει τον στόχο του 5%
Μητσοτάκης: Δεκάλεπτη συνάντηση με Ερντογάν στη Χάγη – Τι συζήτησαν
Τραμπ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση από τον βασιλιά Κάρολο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαζωνάκης: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για ΙΣΑ και δημόσιους φορείς για τους ελέγχους στο ιατρείο – Κατεπείγουσα έρευνα ζητά ο Εισαγγελέας
- Μαρινάκης για Κασιδιάρη: Ο Άρειος Πάγος έχει τη δυνατότητα να εγκρίνει ή να απορρίψει κάποιον που κατεβάζει κόμμα
- Jefferies: Στα €55 η τιμή στόχος για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Οι κατασκευές εκτόξευσαν τα κέρδη
- Βρετανία: Στο 3,1% ο πληθωρισμός λόγω εκτόξευσης των τιμών καυσίμων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.