ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε, αφού μίλησε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου την Πέμπτη, ότι η Ουάσιγκτον είναι προβληματισμένη με την ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αττάλεια, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είπε ότι οι ΗΠΑ δεν μένουν ασυγκίνητες μπροστά στην οδύνη των ανθρώπων στη Γάζα, όπου δεν έχει παραδοθεί καμία ανθρωπιστική βοήθεια από τη 2α Μαρτίου.
Επιπλέον, ο Μάρκο Ρούμπιο είπε σήμερα πως είναι ανοικτός σε κάθε νέα ιδέα που θα επέτρεπε την παράδοση της βοήθειας στη Γάζα, αφού ένα σχέδιο που στηρίζουν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχει δεχθεί σφοδρή κριτική.
«Είμαστε ανοικτοί σε μια εναλλακτική εάν κάποιος έχει μία καλύτερη. Τασσόμαστε υπέρ κάθε βοήθειας που μπορούμε να συγκεντρώσουμε χωρίς η Χαμάς να μπορέσει να την κλέψει από τον πληθυσμό», ανέφερε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τουρκία.
Διαβάστε επίσης
Τραμπ: Πιθανότατα θα επιστρέψουμε στις ΗΠΑ την Παρασκευή – Αναχώρησε από την Τουρκία ο Ζελένσκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Παπανδρέου: Το «Σχέδιο Ευρώπη» για την κατάργηση της εξάρτησης από τις τρίτες χώρες στα κρίσιμα φάρμακα
- Η νέα δικαστική διαμάχη για 250 εκατομμύρια που διχάζει ξανά την εφοπλιστική οικογένεια Καρνέση – Το μυστήριο των μετοχών της Λιβερίας – Αποκάλυψη mononews
- TAG Heuer Carrera Chronograph: Η κομψότητα της ταχύτητας με έμπνευση την έρημο
- Μανώλης Γραφάκος: Στον αέρα 320 οικισμοί μπροστά στη νέα αυστηρότερη ευρωπαϊκή οδηγία για τα αστικά λύματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.