ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι διαμαντοφορεμένες Alpha, Εθνική, Eurobank, Coca-Cola, έρχεται ράλι στην Πειραιώς, ο happy Μυλωνάς, ο οπλάς Πουλόπουλος, το δράμα της Lamda, το plan B του Φέσσα, τα ερωτήματα για Καλαμβόκη (Superbet) και οι unhappy του ΜΜ
Ο απευθείας δίαυλος μεταξύ της Ρωσικής Αγροτικής Τράπεζας και της JP Morgan, ο οποίος οργανώθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως τρόπος για να παραμείνει η Ρωσία στη συμφωνία για τα σιτηρά της Μαύρης Θάλασσας, έκλεισε στις 2 Αυγούστου, ανέφερε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Η Ρωσία αρνήθηκε να παρατείνει τη συμφωνία τον περασμένο μήνα, κατηγορώντας τη Δύση ότι δεν εφαρμόζει τμήματα της συμφωνίας που επηρεάζουν τις εξαγωγές ρωσικών τροφίμων και λιπασμάτων, αλλά μετά την απόφαση της η Μόσχα έχει πραγματοποιήσει επιθέσεις σε διάφορες λιμενικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας και σιλό σιτηρών.
Διαβάστε επίσης:
Ρωσία: Ο Πούτιν απαγορεύει με νόμο επενδυτές σε ρωσικές επιχειρήσεις από «μη φιλικές» χώρες
ΧΑ: Πράσινο φως στην εισαγωγή της DOTSOFT στην ΕΝ.Α. PLUS
Οικονόμου: Πάγια προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός για βόμβα σε πτήση από Δουβλίνο προς Ρώμη – Αναγκαστική προσγείωση στη Γαλλία
- Alpha Bank: Το μεγάλο στοίχημα του Ψάλτη για το 2030 – Κέρδη 1,4 δισ. και πάνω από €4 δισ. για διανομές σε επενδυτές και μετόχους
- Μπακογιάννη: Ζήτησε συγγνώμη για το «κλείστο, πουλάκι μου το στόμα σου» – «Έχασα την ψυχραιμία μου, έκανα λάθος»
- Paul Hastings: Συνεχίζει την διεθνή της επέκταση με την πρόσληψη του διεθνώς αναγνωρισμένου δικηγόρου Ορέστη Ομράν στις Βρυξέλλες και το Λονδίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.