ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε νόμο που απαγορεύει σε ξένους επενδυτές από «μη φιλικές» χώρες να κατέχουν μερίδια σε μεγάλες ρωσικές εταιρείες και τράπεζες, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο η κυβέρνηση θα καταρτίσει κατάλογο των ρωσικών επιχειρήσεων που θα καλυφθούν από τον νόμο, συμπεριλαμβανομένων όλων των συστημικά σημαντικών τραπεζών και επιχειρήσεων που υπερβαίνουν ένα ορισμένο μέγεθος από πλευράς εσόδων, εργαζομένων, περιουσιακών στοιχείων ή καταβληθέντων φόρων.
Διαβάστε επίσης
Ναβάλνι: Καταδικάστηκε σε επιπλέον 19 χρόνια κάθειρξης
Μελόνι: Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του τραγουδιστή των Placebo
Ερντογάν: Εξακολουθεί να ελπίζει σε επίσκεψη του Πούτιν τον Αύγουστο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.