ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για χτύπημα εναντίον του κτιρίου του ΟΑΣΕ, όπου στεγάζεται το Γενικό Προξενείο στη Μαριούπολη.
Παράλληλα ενημερώνουν ότι ο Γενικός Πρόξενος Μανώλης Ανδρουλάκης είναι καλά στην υγεία του.
Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής, πληροφορίες ανέφεραν ότι χτυπήθηκε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μαριούπολη, την ώρα που στην πόλη είχε κηρυχθεί κατάπαυση πυρός προκειμένου να ανοίξουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι και να φύγουν οι άμαχοι της περιοχής.
Διαβάστε επίσης:
Μπλίνκεν: Συζητήσεις με την Πολωνία για αποστολή πολεμικών αεροσκαφών στην Ουκρανία
Ζελένσκι: Η Ρωσία ετοιμάζεται να βομβαρδίσει την Οδησσό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Το Κρεμλίνο κατηγορεί την Αρμενία ότι παρέχει μία πλατφόρμα στον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι “για αντι-ρωσικά σχόλια”
- Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης ενημέρωσε τον αρχηγό της κοινής στρατιωτικής διοίκησης για τα «νέα κατευθυντήρια μέτρα» διεξαγωγής πολεμικών επιχειρήσεων
- Ν. Ανδρουλάκης: «Στις επόμενες εθνικές εκλογές η πολιτική αλλαγή είναι αναγκαία»
- Αυξημένη κίνηση στο οδικό δίκτυο – Καραμπόλα 3 ΙΧ στην Αττική Οδό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.