• Top Stories

    Σταθερή η κατάσταση της Πολωνής πρωθυπουργού μετά το τροχαίο

    • NewsRoom


    Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται η πρωθυπουργός της Πολωνίας, Μπεάτα Σίντλο έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ της Παρασκευής.

    Μετά από σύγκρουση με ένα μικρό Fiat 600, που οδηγούσε ένας 21χρονος, το βράδυ της Παρασκευής στο Οσβιέτσιμ, η πρωθυπουργική λιμουζίνα ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε ένα δέντρο.

    An Air Rescue Helicopter lands at the Military Medical Institute with Polish Prime Minister Beata Szydlo in Warsaw, Poland, Saturday, Feb. 11, 2017, after her a car accident in Oswiecim on Friday in the evening.Szydlo suffered minor injuries Friday after a small Fiat hit her car, officials and Polish news reports said. Her spokesman said she was being examined in a hospital but wasn't badly hurt. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
    (AP Photo/Czarek Sokolowski)

    Ο εκπρόσωπος, Ράφαλ Μπότσενεκ, δήλωσε πως η κατάσταση της πρωθυπουργού “είναι σταθερή. Μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά της”, χωρίς όμως να πει σε τι εξετάσεις υποβλήθηκε η 53χρονη Σίντλο.

    “Αισθάνεται καλά, αν και δεν της είναι καθόλου εύκολο, αφού ενεπλάκη σε ατύχημα”, πρόσθεσε. Στο νοσοκομείο βρίσκεται υπό παρακολούθηση και το πότε θα πάρει εξιτήριο θα εξαρτηθεί από τους γιατρούς.

    Ο οδηγός του πρωθυπουργικού οχήματος και ένας σωματοφύλακας της Σίντλο τραυματίστηκαν επίσης και νοσηλεύονται. Ο ένας από τους δύο άνδρες φέρει σοβαρά τραύματα στα πόδια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μηνύματα και τραγούδια κατά του Trump στην εβδομάδα μόδας της Νέα Υόρκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Που θα βρείτε τα καλύτερα brunch της Αθήνας;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Mega: Υπό την απειλή «μαύρου», ξεκινάει δελτίο ειδήσεων τη Δευτέρα



    ΣΧΟΛΙΑ