ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ρωσική διοίκηση του κατεχόμενου ουκρανικού πυρηνικού σταθμού Ζαπορίζια ανακοίνωσε σήμερα ότι δυνάμεις πυρόσβεστης εργάζονται για την κατάσβεση μιας πυρκαγιάς κοντά στους πύργους ψύξης του σταθμού, τονίζοντας ότι η φωτιά δεν επηρέασε καθόλου το εργοστάσιο και δεν είχε καμία επίπτωση στην ασφάλεια του σταθμού.
Ο διορισμένος από τη Μόσχα επικεφαλής της περιφέρειας Ζαπορίζια, ο Εβγκένι Μπαλίτσκι, κατηγόρησε την Ουκρανία ότι ξεκίνησε τη φωτιά βομβαρδίζοντας την κοντινή πόλη Ενερχοντάρ.
Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι ρωσικές δυνάμεις άναψαν μια φωτιά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού. Οι δείκτες ακτινοβολίας ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα, τόνισε ο Ζελένσκι
Οι δείκτες ακτινοβολίας ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα, τόνισε ο Ζελένσκι
Ένας τοπικός αξιωματούχος στην ουκρανική πόλη Νικόπολη είπε ότι υπάρχουν ανεπίσημες πληροφορίες ότι οι ρωσικές δυνάμεις έβαλαν φωτιά καίγοντας ελαστικά αυτοκινήτων στους πύργους ψύξης. Κάλεσε τους κατοίκους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Πυρκαγιά στον Βαρνάβα: Επέστρεψε στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ράνια Σβίγκου: Πολιτικά αναγκαία η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή από τον Κασσελάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάνη: Ομολόγησε 53χρονος πως σκότωσε τον αδελφό του – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Υπουργικό Συμβούλιο: Οι προτεραιότητες έως τις εκλογές στην ατζέντα της Δευτέρας
- Μη κρατικά πανεπιστήμια: Εξώδικο Λαζαράτου στην ΕΘΑΑΕ – Ζητά «πάγωμα» των πιστοποιήσεων
- Χρυσές λίρες: Οι ιδιώτες πούλησαν 21.014 στην ΤτΕ και αγόρασαν μόλις 2.706
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.