ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με ανάρτησή της στο Χ εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον Κυπριακό λαό, που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Το μήνυμά της:
«Οι σκέψεις μας είναι με τον κυπριακό λαό που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η Ευρωπαϊκή Ένωση στέκεται αλληλέγγυα δίπλα στην Κύπρο αυτές τις δύσκολες ώρες.
Έχουμε κινητοποιήσει άμεσα πόρους μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων εναέριων μέσων του στόλου «rescEU», για να βοηθήσουμε στην κατάσβεση των πυρκαγιών.
Ευχαριστώ θερμά τους πυροσβέστες και όλα τα μέλη των σωστικών δυνάμεων , τόσο από την Κύπρο όσο και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, για την αυτοθυσία και το θάρρος τους. Η αλληλεγγύη είναι η δύναμή μας. Μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία.»
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Νέα Μάκρη: Πέθανε ο Βαγγέλης Στεφανάκης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τη Φαίη Μπλάχα
Renault: Αύξηση 1,3% των πωλήσεων στο εξάμηνο του 2025 – Ποια είναι τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητά του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ στις ΗΠΑ «θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί» λέει το Μπάκιγχαμ
- Αραγτσί: Συνάντηση με τον Πούτιν την Δευτέρα με επίκεντρο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Tραμπ: Αν θέλουν οι Ιρανοί να τελειώσει ο πόλεμος ας μας πάρουν τηλέφωνο
- Τραμπ: Μισεί τους Χριστιανούς, ζητούσε να στοχοποιηθούν αξιωματούχοι της κυβέρνησης, λέει για τον 31χρονο που άνοιξε πυρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.