ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) ανακοίνωσε σήμερα ότι η Ρωσία προσπαθεί να κατηγορήσει τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις για δήθεν εγκλήματα πολέμου κατά την εισβολή στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ. Σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Telegram, η SBU αναφέρει ότι έχει πληροφορίες που δείχνουν ότι η Μόσχα δεν θα δίσταζε να διαπράξει εγκλήματα για τα οποία θα κατηγορούσε το Κίεβο.
Νωρίτερα σήμερα, ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο υπηρεσιακός περιφερειάρχης του Κουρσκ δήλωσε πως οι ουκρανικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών όπλων κατά την εισβολή τους. Ο Αλεξέι Σμινόφ ανέφερε επίσης ότι οι εισβολείς ελέγχουν 28 οικισμούς στην περιφέρεια Κουρσκ, έχοντας διεισδύσει σε βάθος 12 χιλιομέτρων από τα σύνορα.
Τα στρατεύματα της Μόσχας πασχίζουν να αποκρούσουν τη μεγαλύτερη εισβολή ουκρανικών δυνάμεων στο ρωσικό έδαφος από την έναρξη του πολέμου πριν από δυόμισι χρόνια.
Διαβάστε επίσης:
Βαθρακογιάννης: Συνεχείς οι αναζωπυρώσεις – Τι είπε για τα εναέρια μέσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Υπογράφεται σήμερα η συμφωνία για την είσοδο του γαλλικού ομίλου Meridiam στην εταιρεία GSI
- Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Άνω των 20 δισ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών από την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας
- Eurostat: Η Βουλγαρία πρώτη στην ΕΕ στην καθημερινή χρήση καπνού η προϊόντων νικοτίνης – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
- Νέες «βολές» Γεωργιάδη: Η γνωμοδότηση της Γραμματέως Θεσμών και Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ διαψεύδει τον Ανδρουλάκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.