ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι φιλορώσοι αυτονομιστές της ανατολικής Ουκρανίας ανέφεραν ότι στο πλαίσιο της εκκένωσης της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ σχεδιάζουν να στείλουν στη Ρωσία περίπου 700.000 ανθρώπους.
Οι περισσότεροι κάτοικοι της περιφέρειας αυτής είναι ρωσόφωνοι. Σε πολλούς έχει ήδη χορηγηθεί η ρωσική υπηκοότητα.
Η Ουκρανία υποστηρίζει ότι οι διοικούντες το Ντονέτσκ δεν είναι αυτονομιστές αλλά όργανα της Ρωσίας, κάτι που το Κρεμλίνο διαψεύδει.
Διαβάστε επίσης
Πούτιν: Έδωσε εντολή να δοθεί οικονομική βοήθεια στο κάθε πρόσφυγα που φθάνει από το Ντονμπάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
- Τι αλλάζει στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: Η ψηφιακή εποχή της αναγκαστικής εκτέλεσης φέρνει ταχύτητα αλλά και προβληματισμούς
- Aegean Airlines: Γιατί οι αναλυτές βλέπουν υψηλά περιθώρια ανόδου
- METLEN: Μετά τον ΒΟΑΚ, το βλέμμα της ΜΕΤΚΑ στρέφεται στο Χρηματιστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.