ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ένας από τους δύο αντιδραστήρες του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια που παρέμενε σε λειτουργία έκλεισε λόγω των ρωσικών βομβαρδισμών, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική διαχειρίστρια εταιρεία Energoatom.
«Ως αποτέλεσμα ακόμη ενός βομβαρδισμού από τις ρωσικές (…) δυνάμεις εναντίον του χώρου του πυρηνικού εργοστασίου της Ζαπορίζια, ενεργοποιήθηκε η έκτακτη προστασία και έκλεισε η πέμπτη μονάδα παραγωγής ενέργειας», ανέφερε η Energoatom στο Telegram.
Η Energoatom πρόσθεσε ότι «η μονάδα παραγωγής ενέργειας 6 εξακολουθεί να λειτουργεί» και παρέχει την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζεται ο πυρηνικός σταθμός.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Αναχώρησε η αποστολή του ΔΟΑΕ για τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
G7: Εξετάζει την επιβολή πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αιχμηρή απάντηση Αυγερινού μετά τη διαγραφή του από το κόμμα Καρυστιανού – Την κατηγορεί για εγωμανία
- Συναγερμός στις αγορές συναλλάγματος: Ιαπωνία και ΗΠΑ ετοιμάζονται για νέα παρέμβαση υπέρ του γιεν
- Μητσοτάκης για Βαρβιτσιώτη: «Σφράγισε τη Νέα Δημοκρατία και τη Μεταπολίτευση»
- Πέθανε ο Δημήτρης Ξανθάκης – Σίγησε μια αυθεντική φωνή του λαϊκού τραγουδιού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.