ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η G7 θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου διαδικτυακή σύνοδο με τη συμμετοχή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανακοίνωσε σήμερα ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα μερικές ημέρες πριν από την πρώτη επέτειο από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
«Προκειμένου οι ηγέτες των χωρών της G7 να μπορέσουν να παραμείνουν ενωμένοι στον τρόπο που αντιμετωπίζουν την εισβολή στην Ουκρανία, αποφάσισα να οργανώσω αυτή την εβδομάδα, στις 24, διαδικτυακή σύνοδο των χωρών της G7 με προσκεκλημένο τον πρόεδρο Ζελένσκι», ανέφερε ο Κισίντα σε ομιλία του από το Τόκιο.
Εξάλλου, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι η χώρα του θα προσφέρει νέα οικονομική βοήθεια ύψους 5,5 δισεκ. δολαρίων στην Ουκρανία.
«Είναι επίσης απαραίτητο να βοηθήσουμε τους ανθρώπους τα μέσα διαβίωσης των οποίων καταστράφηκαν από τον πόλεμο και να αποκαταστήσουμε τις κατεστραμμένες υποδομές. Αποφασίσαμε να προσφέρουμε επιπλέον οικονομική στήριξη ύψους 5,5 δισεκ. δολαρίων» στην Ουκρανία, εξήγησε.
Διαβάστε επίσης:
Μπορέλ: Το πιο επείγον ζήτημα για τον ουκρανικό στρατό είναι η προμήθεια πυρομαχικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κακοκαιρία: Εγκλωβισμένοι επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού – Ανάμεσά τους και παιδιά
- Ντόναλντ Τραμπ: Ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία με το Ιράν
- Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς έφερε ο άνδρας που εντοπίστηκε σε ρέμα
- Πρεμιέρα για το «Melania» στην Αθήνα σε ειδική προβολή – Γκιλφόιλ, ζεύγος Βασιλάτου, Αργυρός και Νίκα υπογράφουν την πρόσκληση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.