ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ψήφισε σήμερα να επιτρέψει στον πρόεδρο του Κράτους της Παλαιστίνης (Παλαιστιανιακής Αρχής) Μαχμούντ Αμπάς να απευθύνει ομιλία μέσω βίντεο στην ετήσια συνάντηση των παγκόσμιων ηγετών που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.
Οι ΗΠΑ είχαν ανακοινώσει νωρίτερα ότι δεν θα του χορηγήσουν βίζα για να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται η έδρα των Ηνωμένων Εθνών.
Διαβάστε επίσης:
Έλον Μασκ: Επένδυση 17 δισ. δολαρίων για να φέρει σήμα κινητής τηλεφωνίας παντού
Τελεσίγραφο των γαλλικών συνδικάτων στον Σεμπαστιάν Λεκορνί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.