ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Τρίτη ότι η Βενεζουέλα θα «παραδώσει» ως και 50 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου στις ΗΠΑ και θα ελέγξει προσωπικά τα έσοδα από την «πώλησή τους».
«Έχω την ικανοποίηση να ανακοινώσω ότι οι προσωρινές αρχές της Βενεζουέλας θα παραδώσουν στις ΗΠΑ από 30 ως 50 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου υψηλής ποιότητας που υφίσταται κυρώσεις», ανέφερε ο κ. Τραμπ μέσω Truth Social.
«Το πετρέλαιο αυτό θα πωληθεί σε τιμές της αγοράς και τα χρήματα θα ελεγχθούν από εμένα, τον πρόεδρο των ΗΠΑ, για να διασφαλιστεί ότι θα χρησιμοποιηθούν για να ωφελήσουν τον λαό της Βενεζουέλας και των ΗΠΑ!», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Μάρκο Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ επιδιώκουν να αγοράσουν τη Γροιλανδία
Νίκος Χαραλαμπίδης: «Η Greenpeace παρακινεί Corporate Money»
Τι δείχνουν τα business plans των τραπεζών για το 2026 – 2028
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rubico (Ευάγγελος Πιστιόλης): Δεύτερο reverse split των μετοχών της
- Αλλάζει ο καιρός από σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και μικρή πτώση θερμοκρασίας – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Goldman Sachs: Μειώνει τις προβλέψεις για το πετρέλαιο αλλά προειδοποιεί για νέα άνοδο αν καταρρεύσει η εκεχειρία
- Νέες απειλές από τον Ντόναλντ Τραμπ για την εκεχειρία – Αν δεν τηρηθεί θα αρχίσουν ξανά οι «πυροβολισμοί» και θα είναι μεγαλύτεροι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.