ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε την Τετάρτη ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης.
Η δήλωση αυτή διαψεύστηκε άμεσα από τη ρωσική πλευρά, με τον Πούτιν να διευκρινίζει ότι η πρόσκληση παραμένει υπό εξέταση.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, μετά τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε, ο Τραμπ υποστήριξε ότι η πρόσκληση έχει ήδη γίνει δεκτή από τον Ρώσο ηγέτη.
Ωστόσο, σύμφωνα με το Reuters, λίγο αργότερα ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε στο ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας ότι το υπουργείο Εξωτερικών εξακολουθεί να εξετάζει την αμερικανική πρόταση και ότι η Μόσχα θα τοποθετηθεί επισήμως σε μεταγενέστερο χρόνο.
Διαβάστε επίσης
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα κρατά αποστάσεις από το Συμβούλιο Ειρήνης Τραμπ και ευθυγραμμίζεται με την ΕΕ
Wall Street: Άλμα 1,36% για τον S&P 500 καθώς ο Τραμπ αποσύρει τους δασμούς για τη Γροιλανδία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις, γιατί το ΜΜ δεν απεργεί την Πρωτομαγιά, τα μηνύματα του ΚΜ στους «γαλάζιους»… γκρινιάρηδες και τι είπε ο Φαραντούρης στο Room
- Q&R: Αυξημένα καθαρά κέρδη και ταμειακά διαθέσιμα – Στο πλάνο νέες στρατηγικές επενδύσεις
- Cenergy: Πώς η Capital απογείωσε τη μετοχή σε εντυπωσιακές επιδόσεις
- Τσίπρας και Ανδρουλάκης: Ο ένας απολογείται χωρίς να το λέει, ο άλλος φωνάζει για να ακουστεί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.