ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ως διευθετημένες χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ τις εχθροπραξίες ανάμεσα στο Πακιστάν και την Ινδία, αφού προέτρεψε τις δύο χώρες να επικεντρωθούν στο εμπόριο αντί για τον πόλεμο.
«Η Ινδία και το Πακιστάν είναι ευχαριστημένοι με αυτό», τόνισε ο Τραμπ, απευθυνόμενος στα αμερικανικά στρατεύματα σε μια βάση στο Κατάρ κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας του στον Κόλπο.
Οι πυρηνικά εξοπλισμένοι γείτονες σταμάτησαν τις χειρότερες συγκρούσεις τους εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, αφού συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός το Σάββατο, μετά από διπλωματία και πιέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών.
Διαβάστε επίσης:
Μαρινάκης: Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη διολίσθησε σε μια λογική και μια ρητορική που το αδικεί
Ζαχαράκη: Καμία υπαναχώρηση στην αξιολόγηση εκπαιδευτικών – Πού αποσκοπεί
Τραμπ: Θα αποπληρώσω το χρέος των ΗΠΑ πριν δημιουργήσω το ταμείο κρατικής περιουσίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Viohalco, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Πειραιώς, Amazon, Boeing και Tesla
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.