ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία «μεγάλη συζήτηση» για τον τερματισμό προγραμμάτων εμβολιασμού παιδιών σχεδιάζει να κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, υποψήφιο για υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών.
«Θα κάνουμε μια μεγάλη συζήτηση. Το ποσοστό αυτισμού είναι σε ένα επίπεδο που κανείς δεν πίστευα ποτέ ότι είναι δυνατό. Αν κοιτάξετε τα πράγματα που συμβαίνουν, κάτι το προκαλεί», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο περιοδικό Time.
Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ είναι γνωστός αντιεμβολιαστής και ο πιθανός διορισμός του στο πόστο υπουργού Υγείας έχει προκαλέσει ανησυχίες.
Διαβάστε επίσης
Ντόναλντ Τραμπ: Ανακηρύχθηκε «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το 2024 από το περιοδικό Time
Τραμπ: «Λανθασμένη απόφαση» το ότι επιτράπηκε η χρήση πυραύλων από τους Ουκρανούς στη Ρωσία
Έλον Μασκ: Πώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος με περιουσία πάνω από 400 δισ. δολάρια!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λαβρόφ: «Οι ΗΠΑ επιδιώκουν έλεγχο των αγωγών Nord Stream στη Βαλτική»
- Ομοιότητες και συγγένειες: Η μινωική Παπούρα και το διάσημο μνημείο στα Υψίπεδα του Γκολάν
- Τέλη κυκλοφορίας: Από 1η Απριλίου η ψηφιακή άρση της ακινησίας μέσω myCar
- Βάντεφουλ: «ΗΠΑ και Ιράν έχουν πραγματοποιήσει έμμεσες διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.