ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγες ώρες αφότου δημοσιεύτηκε η αναφορά ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησαν σ’ ένα όραμα που περιλαμβάνει τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα εντός δύο εβδομάδων και την υπογραφή ειρηνευτικών συμφωνιών μεταξύ αραβικών κρατών και Ισραήλ, ο πρωθυπουργός δημοσίευσε βιντεομήνυμα τονίζοντας ότι το Ισραήλ έχει την ευκαιρία να επιτύχει τη «θεαματική επέκταση» των συμφωνιών εξομάλυνσης, μεταδίδουν οι Times of Israel.
«Πολεμήσαμε γενναία εναντίον του Ιράν – και πετύχαμε μεγάλη νίκη», είπε ο Νετανιάχου. «Αυτή η νίκη ανοίγει μια ευκαιρία για μια θεαματική επέκταση των ειρηνευτικών συμφωνιών. Εργαζόμαστε σκληρά γι’ αυτό».
«Μαζί με την απελευθέρωση των ομήρων μας και την ήττα της Χαμάς», συνεχίζει, «υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας εδώ που δεν πρέπει να χαθεί. Ούτε μια μέρα δεν μπορεί να πάει χαμένη».
Διαβάστε επίσης:
Τι είπαν Δένδιας – Βιομήχανοι για την αμυντική βιομηχανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πακιστάν: «Η εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν αντέχει», λέει ο πρόεδρος Σαρίφ
- Τραμπ: «Θα εξουδετερώνουμε άμεσα ιρανικά πλοία κοντά στον αποκλεισμό του Ορμούζ»
- Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Σέρρες – Θεσσαλονίκη
- Χρυσός: Απώλειες έως και 2,2% μετά την απόφαση Τραμπ για ναυτικό αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.