ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ΝΑΤΟ θα συνεδριάσει αύριο στις Βρυξέλλες για το θέμα της δηλητηρίασης του Ρώσου πολιτικού της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, ανακοίνωσε σήμερα διπλωμάτης.
Σε ανακοίνωσή του, το ΝΑΤΟ αναφέρει ότι θα διεξαγάγει τη συνεδρίαση την Παρασκευή «σε επίπεδο πρεσβευτών», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει το θέμα της συνεδρίασης αυτής, στο τέλος της οποίας έχει προγραμματιστεί ενημέρωση του Τύπου γύρω στις 13.30 ώρα Ελλάδος. Όταν ρωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο, εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ δήλωσε ότι «η ανακοίνωση της Γερμανίας, σύμφωνα με την οποία ο Ναβάλνι ήταν θύμα δηλητηρίασης με νόβιτσοκ, είναι στην ατζέντα».
Γερμανοί αξιωματούχοι θα ενημερώσουν τους 29 άλλους συμμάχους τους, μετά την ανακοίνωση του Βερολίνου ότι έχει «σαφείς αποδείξεις» πως το μαύρο πρόβατο του Κρεμλίνου, ο 44χρονος Ναβάλνι, δηλητηριάστηκε με τον νευροτοξικό παράγοντα.
Χθες, Τετάρτη, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ καταδίκασε τη «σοκαριστική» δηλητηρίαση του Ναβάλνι και ζήτησε διενέργεια έρευνας από τη Ρωσία.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι σημαίνει για μισθούς, επενδύσεις και Champions League η αποχώρηση του σταρ Σαλάχ από τη Λίβερπουλ
- Τον ναυτιλιακό οδηγό του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου ενσωμάτωσε η Κύπρος
- Χρηματιστήριο: Tράπεζες, Τιτάν, Jumbo στέλνουν τον δείκτη πάνω από τις 2030 μονάδες
- Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης και λασποβροχές τις επόμενες μέρες στη χώρα – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.