ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Μεταναστευτικό και οι τρόποι αντιμετώπισής του συζητήθηκαν σήμερα, μεταξύ άλλων, κατά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μάλτας, George Vella, ο οποίος επισκέπτεται επίσημα την Αθήνα.
Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στις παραδοσιακά καλές σχέσεις των δύο χωρών και υπογράμμισε τις περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης της διμερούς συνεργασίας σε τομείς όπως το εμπόριο, ο τουρισμός, η ναυτιλία, η κλιματική αλλαγή, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μάλτας μίλησαν ακόμη για τη συνεργασία των δύο χωρών σε θέματα ευρωπαϊκής ατζέντας και σε κοινές προκλήσεις, όπως το Μεταναστευτικό, υπογραμμίζοντας την ανάγκη καταπολέμησης των δικτύων των διακινητών.
Διαβάστε επίσης:
Ερντογάν: Προς πώληση το λιμάνι της Σμύρνης – Συζητήσεις με Άραβες
Φρέντι Μπελέρη: Τροπολογία του ΕΛΚ για άμεση απελευθέρωση
Προειδοποίηση Σι σε Πούτιν: Μην κάνεις χρήση πυρηνικών όπλων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Αυτοψία στα εργοτάξια του νέου ΒΟΑΚ – Σύντομα στην κυκλοφορία οι παρακάμψεις Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Φάρσαλα, βελτιωμένη η κατάσταση στην πυρκαγιά στην Σκύρο
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν εξετάζει απαγόρευση διέλευσης αμερικανικών και ισραηλινών πλοίων
- Ταχιάος: Συσκέψεις ενόψει της έναρξης των δοκιμαστικών δρομολογίων της επέκτασης του Μετρό Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.