ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την κυριακάτικη ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη σχετικά με το Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη
Το Μεταναστευτικό και οι τρόποι αντιμετώπισής του συζητήθηκαν σήμερα, μεταξύ άλλων, κατά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μάλτας, George Vella, ο οποίος επισκέπτεται επίσημα την Αθήνα.
Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στις παραδοσιακά καλές σχέσεις των δύο χωρών και υπογράμμισε τις περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης της διμερούς συνεργασίας σε τομείς όπως το εμπόριο, ο τουρισμός, η ναυτιλία, η κλιματική αλλαγή, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μάλτας μίλησαν ακόμη για τη συνεργασία των δύο χωρών σε θέματα ευρωπαϊκής ατζέντας και σε κοινές προκλήσεις, όπως το Μεταναστευτικό, υπογραμμίζοντας την ανάγκη καταπολέμησης των δικτύων των διακινητών.
Διαβάστε επίσης:
Ερντογάν: Προς πώληση το λιμάνι της Σμύρνης – Συζητήσεις με Άραβες
Φρέντι Μπελέρη: Τροπολογία του ΕΛΚ για άμεση απελευθέρωση
Προειδοποίηση Σι σε Πούτιν: Μην κάνεις χρήση πυρηνικών όπλων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μέθοδοι πληρωμής στις online αγορές: Τι προτιμούν οι Έλληνες καταναλωτές
- Φαραντούρης: Το Βερολίνο πρέπει να εισπράξει ένα ηχηρό «όχι» απ’ την Αθήνα για συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE
- Θεσσαλονίκη: Ταξί συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα όπου επέβαιναν αστυνομικοί – Ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο
- Κωστής Χατζηδάκης: Τα μνημεία των ηρώων δεν είναι χώροι για διαμαρτυρίες
