Διεθνής πολιτική

Μιτς Μακόνελ: «Πάγωσε» ξανά ενώ μιλούσε ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων Γερουσιαστών (video)

  • NewsRoom
Ο Μιτς ΜακΚόνελ κοιτά στο κενό «παγωμένος» ενώ μιλούσε σε δημοσιογράφους


Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ «πάγωσε» ξανά, για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα σήμερα ενώ του έθεταν ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι.

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και πριν από μερικές εβδομάδες.

Σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου, στο Κόβινγκτον του Κεντάκι, ο Μακόνελ, 81 ετών, αρχικά φάνηκε ότι δυσκολευόταν να ακούσει την ερώτηση που του έκανε ένας δημοσιογράφος, για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη Γερουσία στις ενδιάμεσες εκλογές του 2026. Στη συνέχεια όμως «πάγωσε» ενώ βρισκόταν στο βήμα, κοιτάζοντας το κενό και δεν μιλούσε επί περίπου 30 δευτερόλεπτα. Δεν φάνηκε επίσης να ανταποκρίνεται αμέσως όταν ένα μέλος του επιτελείου του τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν άκουσε την ερώτηση.

«Εντάξει, ζητώ συγγνώμη σε όλους σας. Θα χρειαστούμε ένα λεπτό» είπε ο βοηθός του Μακόνελ κατά τη διάρκεια αυτής της διακοπής. Αφού τον πλησίασε και ένα δεύτερο άτομο, ο Μακόνελ ξανάρχισε να μιλά αλλά χρειάστηκε να του επαναλάβει ο βοηθός του την ερώτηση στην οποία έδωσε μια λακωνική απάντηση.

Ένα παρόμοιο επεισόδιο συνέβη και στις 26 Ιουλίου στην Ουάσινγκτον, όταν ο Μακόνελ «πάγωσε» και αδυνατούσε για μερικά λεπτά να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Άλλοι γερουσιαστές έσπευσαν να τον βοηθήσουν και έπειτα από μερικά λεπτά εκείνος επέστρεψε στο βήμα και συνέχισε τη συνέντευξη. Ο ίδιος διέψευσε ότι το επεισόδιο αυτό συνδεόταν με οποιοδήποτε τρόπο με τη διάσειση που υπέστη νωρίτερα φέτος, όταν έπεσε σε μια πολιτική συγκέντρωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Μπάιντεν: «Αισθάνομαι κουρασμένος» – Τι αποκαλύπτεται στην πολυαναμενόμενη βιογραφία του

Σαρώνει τη Φλόριντα ο τυφώνας Ιντάλια – 2 νεκροί σε τροχαία

Πραξικόπημα στη Γκαμπόν: Κανονικά συνεχίζουν τα μεταλλεία μαγγανίου της γαλλικής ErametΣΧΟΛΙΑ