ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι αναφέρθηκε και πάλι στην ανθρωπιστική κρίση στη Λωρίδα της Γάζας, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου, το απόγευμα, με τον πρόεδρο της Αλγερίας, Αμπντελατζίντ Τεμπούν.
“Επαναλαμβάνω ότι η κατάσταση στην Γάζα είναι δραματική και ότι καμία στρατιωτική επιχείρηση δεν μπορεί να δικαιολογήσει επιθέσεις κατά του άμαχου πληθυσμoύ”, δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.
“Καταβάλλουμε προσπάθειες με στόχο να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και να μπορέσει να ξαναρχίσει μια σοβαρή διαδικασία, με στόχο τη λύση των δύο κρατών”, πρόσθεσε η Μελόνι.
Διαβάστε επίσης:
Λευκός Οίκος: Σαρωτικό σχέδιο δράσης για την τεχνητή νοημοσύνη και την ενίσχυση της ανάπτυξης
Ισραήλ: Μια ηλικιωμένη κατηγορείται ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πάρτι σε Cener, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, BIO, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και ΔΑΑ
- Καρυστιανού: Πείτε μας κ. Μητσοτάκη την ατζέντα της συνάντησης με Ερντογάν για να δούμε αν πρέπει να γίνει!
- Χρυσός: Ζήτημα επαναπατρισμού γερμανικών αποθεμάτων από τις ΗΠΑ – Τι λένε οι οικονομολόγοι
- Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Ολοκλήρωσε την θητεία του ως Πρόεδρος στο Συμβούλιο της Ευρώπης