ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντίδραση βγάζει η Γαλλία στις επιθετικές και προσβλητικές δηλώσεις του Τουρκίας Ταγίπ Ερντoγάν, προς τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. Μάλιστα η γαλλική προεδρία φαίνεται πως ζητά κυρώσεις εις βάρος της Τουρκίας.
«Η Γαλλία είναι ενωμένη και η Ευρώπη είναι ενωμένη. Στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, η Ευρώπη θα πρέπει να λάβει αποφάσεις που θα της επιτρέψουν να ενισχύσει την ισορροπία δυνάμεων με την Τουρκία προς την καλύτερη υπεράσπιση των συμφερόντων της και των ευρωπαϊκών αξιών», δήλωσε σε βουλευτές ο υπουργός Εμπορίου Φρανκ Ριστέρ.
Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε στον Εμανουέλ Μακρόν δηλώνοντας ότι χρειάζεται ψυχοθεραπεία για τη συμπεριφορά του απέναντι στους μουσουλμάνους και το Ισλάμ.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κάθετος Διάδρομος: Στη ΡΑΑΕΥ η επέκταση ως το Σεπτέμβριο -Τι αλλάζει στις δημοπρασίες
- Νέα στέγη και νέοι στόχοι για το Βιβλίο – Διεθνείς εκθέσεις και πρωτοβουλίες του νέου φορέα
- Ανάλυση CNN: Χιλιάδες drones και γεμάτο οπλοστάσιο διαθέτει το Ιράν παρά τον ένα μήνα πολέμου – Πόσο μπορεί να αντέξει;
- ONEX: Ξεκίνησε η ναυπήγηση ρυμουλκών στα Ναυπηγεία Ελευσίνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.