ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κανονικά λειτουργεί και πάλι το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου όπως ανακοίνωσε η διεύθυνσή του, έπειτα από την ασφαλή απομάκρυνση μιας βόμβας από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, η οποία είχε βρεθεί στον Τάμεση.
Όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο ματαιώθηκαν χθες Δευτέρα μετά τον εντοπισμό της βόμβας μισού τόνου στη γειτονική αποβάθρα George V του ανατολικού Λονδίνου και μια ζώνη αποκλεισμού 200 μέτρων τοποθετήθηκε στην περιοχή.
«Η βόμβα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο βρέθηκε στην Αποβάθρα King George V και απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το Βασιλικό Ναυτικό και την Μητροπολιτική Αστυνομία», ανέφερε σε δήλωσή του ο Ρόμπερτ Σινκλέρ, ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου Σίτι του Λονδίνου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνετρίβη ρωσικό αεροσκάφος ΑΝ-148 έξω από τη Μόσχα: Νεκροί οι 71 επιβαίνοντες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο με συντρίμμια ελικοπτέρου στο σημείο που έπεσε το ρωσικό αεροσκάφος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AUTODIA: Δυναμική επικοινωνιακή στρατηγική με νέο λογότυπο
- Καθοριστική συνάντηση για το Patradise Marina, την κρουαζιέρα και τα νέα αναπτυξιακά έργα του λιμένα Πατρών
- Κυψέλη: Προσωρινά κρατούμενη η 16χρονη που μαχαίρωσε μαθήτρια σε σχολείο
- Πώς θα γίνει η πληρωμή αγροτεμαχίων έως 20 στρέμματα παρά τα ζητήματα ΚΑΕΚ
