ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Λευκός Οίκος σκέφτεται την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας Βουδαπέστη ως ένα μέρος για να φιλοξενήσει μια πιθανή τριμερή σύνοδο μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, του Ρώσου ομολόγου του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, γράφει σήμερα το Politico, επικαλούμενο έναν αξιωματούχο της διοίκησης Τραμπ και ένα πρόσωπο που πρόσκειται στην κυβέρνηση.
Η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ προετοιμάζεται για τη Σύνοδο στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, με την πρωτεύουσά της Ουγγαρίας να αναδεικνύεται ως η πρώτη επιλογή για τον Λευκό Οίκο, αναφέρει το Politico.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κερατέα: Οριοθετήθηκε άμεσα φωτιά στην περιοχή Ντάρδιζα
Τραμπ: Επίθεση στο Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν: «Είναι εκτός ελέγχου»
ΟΣΥ: Το τεχνικό πόρισμα δεν έδειξε πρόβλημα στο λεωφορείο που έπεσε σε πολυκατοικία στου Παπάγου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FT: Οι ΗΠΑ όρισαν «ωράριο» στρατιωτικής προστασίας για τα τάνκερ που περνούν από το Ορμούζ
- Γεραπετρίτης: Δεν υπάρχουν ακόμη οι προϋποθέσεις για συνυποσχετικό με την Τουρκία, τα ζητήματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης
- Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: Στην επόμενη τετραετία θα κλείσουμε όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα για τη Μεγίστη
- Τραμπ: Θα ήθελα να δω την Ιρλανδία ενωμένη – Σε αντίθεση με το Λονδίνο που θέτει το ζήτημα εκτός συζήτησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.