ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία “εργάζεται για την προσάρτηση ουκρανικών εδαφών” που πέρασαν στον έλεγχό της τους τελευταίους μήνες, χρησιμοποιώντας το ίδιο “εγχειρίδιο οδηγιών” όπως και για την Κριμαία το 2014, κατηγόρησε σήμερα ο Λευκός Οίκος.
Η Μόσχα θέτει τις βάσεις για την προσάρτηση ουκρανικού εδάφους και εγκαθιστά παράνομους πληρεξούσιους αξιωματούχους σε εδάφη που τελούν υπό τον έλεγχό της, πρόσθεσε.
Οι εκπρόσωποι της Μόσχας σε αυτές τις περιοχές “θα οργανώσουν εικονικά δημοψηφίσματα για την επανένωση με τη Ρωσία”, “ίσως τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια των ρωσικών περιφερειακών εκλογών”, δήλωσε ο Τζον Κίρμπι, ο οποίος συντονίζει την επικοινωνία της κυβέρνησης Μπάιντεν για τα στρατηγικά θέματα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται να αποκαλύψουν ένα άλλο πακέτο όπλων για την Ουκρανία καθώς πολεμά κατά της εισβολής της Ρωσίας, πρόσθεσε ο επικεφαλής εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας σε ενημέρωση του Λευκού Οίκου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Βλαντίμιρ Πούτιν: Χρήσιμες οι τριμερείς συνομιλίες με Τουρκία και Ιράν για την Συρία
Ερντογάν: Ζήτησε στήριξη από Ρωσία και Ιράν για τις επιχειρήσεις κατά των Κούρδων της Συρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.