ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο λαός της Ουκρανίας αξίζει να ζει φιλικά δίπλα στους Σλάβους αδελφούς του, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο κανάλι «Rossiya 24».
«Ο ουκρανικός λαός θα απελευθερωθεί από τους νεοναζί κυβερνήτες, αξίζει να ζήσει σε καλή γειτονία, με ευημερία δίπλα στους Σλάβους αδελφούς του», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αλλαγές που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση στην Ουκρανία, δεν συνέβησαν «χωρίς την επιρροή εξωτερικών δυνάμεων». «Ο ναζισμός έχει μετατραπεί στη θεωρία και την πρακτική που χαρακτηρίζει τη σημερινή ουκρανική κυβέρνηση» πρόσθεσε ο Λαβρόφ.
Σημειώνεται πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν, στην αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, χαρακτήρισε καθήκον «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου επί οκτώ χρόνια».
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση της Χερσώνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόσα εκατομμύρια για έναν κόκκινο κύκλο; Έργο του Καντίνσκι σε δημοπρασία
- Danone: Προϊόντα υψηλής πρωτεΐνης και ιατρική διατροφή αύξησαν τις πωλήσεις
- Αριστείδης Πίττας (EuroDry): Ικανοποιητικό μόνο το 4ο τρίμηνο – Επαναγορά μετοχών για ακόμη ένα έτος
- «Θα ξαναπάω στη Νίκαια» λέει ο Άδωνις – Με επενδύσεις στο ΕΣΥ απαντά η κυβέρνηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.