ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο μετά τη μείωση σήμερα από τη Ρωσία των προμηθειών φυσικού αερίου στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, δήλωσε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
“Βάσει της ανταλλαγής πληροφοριών με τις εθνικές αρχές σήμερα το πρωί, μέσω της ομάδας συντονισμού για το φυσικό αέριο, δεν υπάρχει ένδειξη άμεσου κινδύνου για την ασφάλεια του εφοδιασμού”, δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι οι Βρυξέλλες και οι εθνικές αρχές των χωρών παρακολουθούν στενά την κατάσταση.
Διαβάστε επίσης:
Ρωσία: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πλήρη διακοπή της λειτουργίας του Nord Stream 1
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Το ισχυρότερο τρίμηνο στην ιστορία της, με καθαρά κέρδη ύψους 223 εκατ. ευρώ
- ESPO: Ζητούμενο η επιλογή καυσίμου στην ναυτιλία – Πρωτόγνωρες οι γεωπολιτικές προκλήσεις και για τα λιμάνια της Ευρώπης
- Η TEENS AEN Χίου (Ίδρυμα Μαρία Τσάκος): Του χρόνου θα λειτουργήσει τμήμα ηλεκτρολόγων εμπορικού ναυτικού
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη
