ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι συστηματικές επιθέσεις της Ρωσίας στην ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφαλείας είναι «πρωτοφανείς σε εύρος και κλίμακα», αναφέρουν οι υπουργοί Εξωτερικών της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου σε κοινή δήλωσή τους την Τρίτη.
«Οι κλιμακούμενες υβριδικές δραστηριότητες της Μόσχας κατά του ΝΑΤΟ και των χωρών της ΕΕ είναι πρωτοφανείς σε εύρος και κλίμακα, δημιουργώντας σημαντικό κίνδυνο για την ασφάλεια», ανέφεραν οι υπουργοί για την Ρωσία, ενώ επιβεβαίωσαν τον διαρκή ρόλο ενός ισχυρού και ενωμένου ΝΑΤΟ.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Πραγματοποίησε το πρώτο χτύπημα με πύραυλο ATACMS σε ρωσικό έδαφος
Βλαντίμιρ Πούτιν: Υπέγραψε διάταγμα για ευρύτερη χρήση των πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία
Για τη Ν.Δ. η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαθιός Πυρίμαχα: Ζημιές €514 χιλ. το 2025 – Πρόταση για μη διανομή μερίσματος, λόγω ζημιών
- Απ. Βακάκης: Κανείς δεν αμφισβητεί τη στρατηγική Jumbo εκτός από κάποιους αναλυτές
- Η Pirelli εξαγοράζει το 30% της σουηδικής Univrses
- Κέκροψ: Στα 2 εκατ. ευρώ ο τζίρος για το 2025 – Στα 903 χιλ. ευρώ οι καθαρές ζημιές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.