ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ προειδοποίησε σήμερα ότι οι δράστες των ταραχών που συγκλονίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και πολλές ημέρες «θα μετανιώσουν» που συμμετείχαν σε αυτές, ενώ συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι αντιμεταναστευτικές κινητοποιήσεις σε διάφορες πόλεις.
«Σας εγγυώμαι ότι θα μετανιώσατε που συμμετείχατε σε αυτές τις ταραχές», είπε ο Στάρμερ σε μια σύντομη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Λονδίνο. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνησή του «θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να οδηγήσει αυτούς τους αλήτες στη δικαιοσύνη».
Διαβάστε επίσης:
Ράλι Φινλανδίας: Αναπάντεχη νίκη Οζιέ!
Γερμανία: Εντόπισε χρηματοδοτικό κενό €5 δισ. στον προϋπολογισμό του 2025
Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Ναύπλιο και Εύβοια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Ήπιες απώλειες με ρευστοποίηση κερδών – Στο +2,7% η Optima, ισχυρά κέρδη σε ΔΑΑ και Allwyn, στα 69,95 ευρώ η MOH
- ΗΠΑ: Ετοιμάζουν δασμούς έως 100% σε αγοραστές ρωσικής ενέργειας
- Profile: Ισχυρό άλμα 63% στα καθαρά κέρδη εξαμήνου – Τζίρος στα 32,2 εκατ. ευρώ
- ΚΥΑ: Επίδομα έως 500 ευρώ στους πυροσβέστες με αναδρομική ισχύ από τον Οκτώβριο του 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.