Η Ρωσία και η Ουκρανία αντάλλαξαν 303 αιχμαλώτους της κάθε πλευράς, ολοκληρώνοντας και την τρίτη και τελευταία φάση της συμφωνία; απελευθέρωσης 1.000 αιχμαλώτων εκατέρωθεν.
«303 ουκρανοί μαχητές βρίσκονται στην πατρίδα. Η τρίτη φάση της συμφωνίας ανταλλαγής 1.000 έναντι 1.000, που συμφωνήθηκε στην Τουρκία, ολοκληρώθηκε», ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Χ. «Είναι βέβαιο ότι θα φέρουμε κάθε έναν από τους ανθρώπους μας πίσω από την ρωσική αιχμαλωσία».
«Κατ΄εφαρμογήν των ουκρανορωσικών συμφωνιών της 16ης Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, κατά την περίοδο από την 23η έως την 25η Μαΐου η ρωσική και η ουκρανική πλευρά προχώρησαν σε ανταλλαγή 1.000 έναντι 1.000 ανθρώπων», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας.
Διαβάστε επίσης
Τζαν Οζτούρκ: Ο Τούρκος εφοπλιστής που εδραιώθηκε στην Ελλάδα
South Western Railway: Κρατικοποιείται η σιδηροδρομική εταιρεία στη Βρετανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Και νέο μπλακ άουτ στη Γαλλία: Έρευνες για δολιοφθορά
- Ημέρες Θάλασσας 2025: Μεγάλο θαλασσινό πάρτι με τους « ALCATR Α SH » στο Πασαλιμάνι – Τρίτη 27 Μαΐου
- Τράπεζες: Οι τελευταίες συστάσεις και οι τιμές – στόχοι των αναλυτών
- Διαμαρτυρία της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης για την απεργία στο λιμάνι από την ΕΝΕΔΕΠ
