ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι υπηρεσίες ασφαλείας του Καζακστάν συνέλαβαν 3.811 άτομα σε σχέση με τις ταραχές που ξέσπασαν στη χώρα, ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή το υπουργείο Εσωτερικών, συμπληρώνοντας ότι 26 συμμετέχοντες στα επεισόδια σκοτώθηκαν κι άλλοι 26 τραυματίστηκαν.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών του Καζακστάν ανέφερε πως 10 άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας τραυματίστηκαν στη διάρκεια των ταραχών, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Khabar-24. Ορισμένοι εξ αυτών τραυματίστηκαν από πυρά, σημείωσε.
Τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκαν επίσης 33 επιθέσεις εναντίον δυνάμεων της Πυροσβεστικής και 30 οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές. “Ταραξίες επιτέθηκαν με πέτρες και πυροβόλησαν πυροσβέστες (…) οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν να σβήσουν 75 εστίες φωτιάς και να σώσουν 143 ανθρώπους”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Καζακστάν: Αστυνομικοί και στρατιώτες συλλαμβάνουν όποιον πλησιάζει το αεροδρόμιο
Turkish Airlines: Ακυρώνει τις πτήσεις προς το Καζακστάν έως τις 9 Ιανουαρίου
Πούτιν και Τοκάγεφ συζήτησαν για την κατάσταση στο Καζακστάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- NATO: Δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς ότι το Ιράν μπορεί να πλήξει ευρωπαϊκές πόλεις
- Έγκλημα στην Καρδίτσα: 17χρονος και 16χρονος ομολόγησαν τη δολοφονία γνωστού τραγουδιστή
- Γαλλία-Δημοτικές Εκλογές: Ο Εμανουέλ Γκρεγκουάρ νικητής στο Παρίσι – Η ακροδεξιά έχασε στις μάχες στην Τουλόν και την Μασσαλία
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Η επίσημη ανακοίνωση του Star μετά τη σύλληψή του – Tι θα γίνει με το Cash or Trash
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.