• Διεθνής πολιτική

    Ιβάνκα Τραμπ: «Βλέψεις» για τον Λευκό Οίκο έχει η κόρη του Τραμπ

    • NewsRoom

    Ιβάνκα Τραμπ


    Να αποδεχτεί την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές προσπαθεί να πείσει τον Ντόναλντ Τραμπ, η κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ, η οποία φέρεται να έχει ως απώτερο σκοπό της να διεκδικήσει και εκείνη τη θέση της προεδρίας των ΗΠΑ στο μέλλον.

    Αυτό μεταδίδει η βρετανικά DailyMail, επικαλούμενη πηγές της.

    Από το περασμένο Σάββατο όταν και τα κορυφαία αμερικανικά δίκτυα ανακοίνωσαν επίσημα την εκλογή του Τζο Μπάιντεν στην προεδρία της Αμερικής, τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο και ο γιος του, Ντον Τζούνιορ αρνούνται να αποδεχτούν την ήττα κάνοντας λόγο για νοθεία ψήφων, ενώ κατέθεσαν αγωγές σε πολλές πολιτείες για την διερεύνηση του θέματος.

    Εκείνη, όμως, που παραμένει σιωπηλή είναι η 39χρονη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες της DailyMail, η πρωτότοκη κόρη του πιέζει εκείνον και το επιτελείο του να αποδεχθούν την ήττα.

    Κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης ανώτερων αξιωματούχων φέρεται να δήλωσε η ίδια ότι ήταν «τιμή που υπηρετήσαμε τον λαό και ο λαός πρέπει να είναι ευχαριστημένος με αυτά που πέτυχε».

    Ντόναλντ και Ιβάνκα Τραμπ

    Γνώστης των πραγμάτων με στενούς δεσμούς με την οικογένεια Τραμπ εξήγησε για τη στάση της κόρης του προέδρου των ΗΠΑ: «Η Ιβάνκα έχει τη δική της ατζέντα. Έχει τα μάτια της στο γραφείο πίσω από το Οβάλ Γραφείο από την πρώτη μέρα και δεν πρόκειται να κόψει γέφυρες αυθαδιάζοντας όπως ο Ντον Τζούνιορ που συνεχίζει να ξεσπά στο Twitter. Ό,τι βγάζει προς τα έξω είναι υπολογισμένο και προσεκτικά σχεδιασμένο γιατί πάντα κοιτάζει τη μεγάλη εικόνα».

    Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ προέτρεψε τον πεθερό του, ιδιωτικά, να εγκαταλείψει τη μάχη και να αποσύρει τις αγωγές ώστε να επικεντρωθεί στα τέσσερα χρόνια από τώρα.

    Ο γνώστης του θέματος είπε επίσης ότι στην οικογένεια Τραμπ υπάρχει «ουσιαστικά μία σύγκρουση ανάμεσα στον Τζάρεντ και την Ιβάνκα στη μία πλευρά και τον Ντον Τζούνιορ και τον Έρικ στην άλλη».

    Ιβάνκα Τραμπ

    «Η Μελάνια κρατά τα χαρτιά της κλειστά -κανείς δεν ξέρει στην πραγματικότητα τι σκέφτεται», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

    Όπως σημειώνει πάντως η Daily Mail, η Ιβάνκα δεν είναι το μόνο παιδί του Τραμπ που έχει βλέψεις για τον Λευκό Οίκο, καθώς και ο Ντον Τζούνιορ το θέλει επίσης.

    «Στον Ντον Τζούνιορ αρέσει να σκέφτεται ότι είναι τελικά αυτός που θα αναλάβει τα ηνία με την Κίμπερλι στο πλευρό του, αλλά η Μελάνια θα ήταν η πρώτη που θα παραδεχόταν ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ γιατί δεν έχει την εξυπνάδα του Ντόναλντ και στην καλύτερη θα πάρει δικό του σόου στο Fox News», είπε η ίδια πηγή.

    Η Μελάνια Τραμπ, η οποία ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο, είπε ότι ακριβώς όπως ο Ντόναλντ, έτσι και ο Ντον Τζούνιορ αρέσκεται στο να ακούει τον εαυτό του και δεν ξέρει πότε να σταματήσει, σύμφωνα με την DailyMail.

    «Σε αντίθεση με τον αδερφό της, η Ιβάνκα έχει την πλήρη υποστήριξη του πατέρα της και θα κάνει τα πάντα για να δει την πριγκίπισσά του να ακολουθεί τα χνάρια του. Στον Ντόναλντ αρέσει να καυχιέται ότι είναι σαν δύο σταγόνες νερό και ότι όπως και αυτός, η Ιβάνκα είναι μία χαρισματική γεννημένη ηγέτιδα που αγαπά ο κόσμος. Υπερηφανεύεται στην ιδέα ότι και αυτή μία μέρα θα γίνει Πρόεδρος», ανέφερε η ίδια πηγή.

    Διαβάστε επίσης:

    Όταν η Μαρία Λόη μαγείρεψε για τον Τζο Μπάιντεν

    ΗΠΑ: Με τον Τζο Μπάιντεν επιστρέφουν τα κατοικίδια στον Λευκό Οίκο

    Δεν το βάζει κάτω ο Τραμπ: Ζητά ακύρωση επιστολικών ψήφων στην Πενσιλβάνια

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ