• LIFE&STYLE

    Όταν η Μαρία Λόη μαγείρεψε για τον Τζο Μπάιντεν

    • NewsRoom

    Μπαράκ Ομπάμα, Μαρία Λόη και Τζο Μπάιντεν


    Μετά τον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο MEGA, η διακεκριμένη σεφ Μαρία Λόη άνοιξε τα φτερά της για τις ΗΠΑ, όπου ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα.

    Τα μοναδικά πιάτα της έχουν δοκιμάσει κατά καιρούς σπουδαία ονόματα της διεθνούς καλλιτεχνικής, αλλά και πολιτικής σκηνής, όπως είναι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και ο νέος πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν.

    Για τις μοναδικές και τιμητικές για εκείνη στιγμές μίλησε η Μαρία Λόη στην εκπομπή του OPEN «Έλα, Χαμογέλα!».

    Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Τζο Μπάιντεν δοκίμασε τις συνταγές της όταν ήταν αντιπρόεδρος, στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα τόσο στον Λευκό Οίκο, αλλά και αλλού.

    Και οι δύο είναι λάτρεις της υγιεινής διατροφής και τους αρέσουν το καλό φαγητό τόσο σε ποιότητα όσο και σε γεύση.

    Παράλληλα, η Μαρία Λόη μετέφερε το πανηγυρικό κλίμα που επικράτησε στις ΗΠΑ το περασμένο Σάββατο όταν και ανακοινώθηκε επισήμως η νίκη του Μπάιντεν από τα κορυφαία αμερικανικά δίκτυα.

    Όπως δήλωσε οι πανηγυρισμοί της θύμισαν τις εκλογές στην Ελλάδα επί ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας!

    «Έγινε πανδαιμόνιο, στη Νέα Υόρκη ειδικά, αλλά και σε ολόκληρη την Αμερική. Φάνηκε από το πόσος κόσμος βγήκε στους δρόμους. Υποδέχτηκαν πολύ ζεστά τη νίκη του Μπάιντεν. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το ότι η Κάμαλα Χάρις έγινε η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος. Είναι έγχρωμη, είναι κόρη μεταναστών. Έχει τεράστια σημασία, γιατί αυτό πάει ένα βήμα παραπέρα το λεγόμενο ‘αμερικανικό όνειρο’. Σου λέει, αφού το έκανα εγώ, μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Είναι ελπίδα για τα νέα κορίτσια, για τα νέα παιδιά που ένιωθαν ότι δεν είχαν στον ήλιο μοίρα», περιέγραψε η Μαρία Λόη.

    Η σεφ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πανδημία του κορονοϊού που έχει σαρώσει την Αμερική.

    Όπως δήλωσε, το προηγούμενο διάστημα η ίδια πήγαινε στα νοσοκομεία και έδινε φαγητά στους ασθενείς, οι οποίοι βρίσκονταν σε τρομερή κατάσταση, ενώ τώρα, ευτυχώς, η κατάσταση στον Μανχάταν, όπου βρίσκεται, είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    ΗΠΑ: Με τον Τζο Μπάιντεν επιστρέφουν τα κατοικίδια στον Λευκό Οίκο

    Νίκησε ο Μπάιντεν και το Χόλιγουντ γιορτάζει. Χοροί, τραγούδια και κλάματα χαράς

    H στιγμή που η Καμάλα Χάρις ανακοίνωσε στον Μπάιντεν τη νίκη τους

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ