ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αναφορά σε σημερινά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, πηγές του υπουργείου Εσωτερικών της Ιταλίας υπογράμμισαν ότι η γραμμή της κυβέρνησης Μελόνι, στο μεταναστευτικό, δεν έχει αλλάξει.
Όπως αναφέρεται, δόθηκε άδεια ελλιμενισμού σε τρία πλοία ΜΚΟ «λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών», αλλά η άποψη της ιταλικής κυβέρνησης συνεχίζει να είναι ότι «η δράση των ΜΚΟ συχνά είναι επικίνδυνη και πολλές φορές ευνοεί την είσοδο στη χώρα, οικονομικών μεταναστών που δεν διαθέτουν το σχετικό δικαίωμα».
Πηγές του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών προσθέτουν ότι «οι ΜΚΟ αποτελούν ένα κίνητρο που ευνοεί τις αναχωρήσεις μεταναστών» από την Αφρική και ότι η κυβέρνηση Μελόνι «εργάζεται με στόχο την παρουσίαση νέων κανόνων, ικανών να εγγυηθούν την ασφάλεια των συνόρων και να οδηγήσουν στην πάταξη της εμπορίας ανθρώπων, με την οποία πλουτίζουν οι δουλέμποροι, και όχι μόνο».
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Διακοπή της ηλεκτροδότησης στην Οδησσό μετά από ρωσική επίθεση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Entersoftone-Hg: Ολο το παρασκήνιο του giga deal – Πώς ο Πάνος Γερμανός έβγαλε κέρδος 263 εκατ.
- Pepsico: Γιατί έγραψε ζημιές στην Ελλάδα
- Το ράλι των 5, τι συμβαίνει στην ΓΕΚ Τέρνα, τα τρελά λεφτά του Πάνου Γερμανού, τι γίνεται στην Realcons, τα ακριβά ψώνια Φράγκου και Μπακολίτσα, η Ντόρα και η μάχη της Κρήτης και τα νεότερα για την σχέση του 70χρονου πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Αυτό είναι το σχέδιο κυβέρνησης για την ενεργειακή κρίση – Πού θα κλειδώσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.