ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραμπ: Η κατάρριψη του αμερικανικού F-15 δεν θα επηρεάσει τις διαπραγματεύσεις – Νέες εκρήξεις στην Τεχεράνη
Μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), ο ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν εξέφρασε αργά το βράδυ του Σαββάτου τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των τεσσάρων στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά την άνευ προηγουμένου επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ εναντίον της χώρας του.
«Αυτά τα τέκνα του Ιράν θυσιάστηκαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενα την πατρίδα», ανέφερε και προειδοποίησε τους εχθρούς της Ισλαμικής Δημοκρατίας με νέες επιθέσεις.
«Οι εχθροί του Ιράν πρέπει να γνωρίζουν ότι οι γενναίοι (στρατιώτες) παραμένουν ατρόμητοι φρουροί της πατρίδας τους και θα απαντήσουν σε οποιαδήποτε ανοησία με διακριτικότητα και ευφυΐα», έγραψε ο Πεζεσκιάν.
Διαβάστε επίσης:
Χ. Κοντοβουνήσιος: Από το Imperial στον Ευαγγελισμό, με έμπνευση το Πρόγραμμα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου
Λιθουανία: Δεύτερος γύρος των βουλευτικών εκλογών – Προβάδισμα για τους Σοσιαλδημοκράτες
Κώστας Κρομμύδας: Ρωμαίος και Ιουλιέτα στη Νεμέα του κρασιού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ζωή στα χαρακώματα, η πρόεδρος ωσεί περιστερά, ο Θανασάκης του Τσίπρα, κάτι γίδια για να βρίσκονται και το πουλί τσίου
- Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αν πάθει κακό ο πιλότος του F-15» – Ειδικές ομάδες των ΗΠΑ επιχειρούν στο Ιράν για να τον εντοπίσουν
- Apollo: Επένδυση 2,5 δισ. ευρώ και αύξηση κεφαλαίου 100 εκατ. στην Ατλέτικο
- O Ιβάν Σαββίδης σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.