ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ιράν ανακοίνωσε σήμερα ότι η επικριτική απόφαση σε βάρος του που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο των κυβερνητών του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) μπορεί να “επηρεάσει τη συνεργασία” της Τεχεράνης με αυτήν την υπηρεσία του ΟΗΕ.
“Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η απόφαση δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Έχει στόχο να αιτιολογήσει περαιτέρω τις μονομερείς κυρώσεις κατά του ιρανικού έθνους”, δήλωσε ο Μοχσέν Nαζιρί-Ασλ, μόνιμος αντιπρόσωπος του Ιράν στον διεθνή οργανισμό, τον οποίο επικαλείται το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Irna.
Διαβάστε επίσης
Λωρίδα της Γάζας: 21 νεκροί από πυρκαγιά στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια
Τσαβούσογλου: Νέα επίθεση κατά ΗΠΑ και ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για ΝΑΤΟ: Θα εξετάσουμε την αποχώρησή μας, θα το αποφασίσω χωρίς το Κογκρέσο
- Space Hellas: Πιστοποίησε τις υπηρεσίες Managed Security Services ως Cisco Powered Services
- Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ξεκίνησε η δίκη για τα e-mails σε απόδημους – Δείτε τι κατέθεσε ο πρώτος μάρτυρας
- Τραμπ: «Καλό που παραιτήθηκε ο Τζο Κεντ», τον κατηγορεί για «αδυναμία στην ασφάλεια»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.