ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραμπ: Η κατάρριψη του αμερικανικού F-15 δεν θα επηρεάσει τις διαπραγματεύσεις – Νέες εκρήξεις στην Τεχεράνη
Το Ιράν «καταδικάζει» τα ισραηλινά πλήγματα στο έδαφός του και «έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να αμυνθεί», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Το Ιράν θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να αμυνθεί κατά των ξένων επιθετικών ενεργειών, με βάση το εγγενές δικαίωμα της νόμιμης άμυνας όπως ορίζεται από το άρθρο 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών», σύμφωνα με το κείμενο της ανακοίνωσης.
Η επίθεση του Ισραήλ ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τα Ισραηλινά πλήγματα σκοτώθηκαν δυο στρατιώτες του Ιράν.
Διαβάστε επίσης:
Τρόμος στο Ιράν: Το Ισραήλ χτύπησε κατά κύματα στρατιωτικούς στόχους – Φόβοι για αντίποινα από την Τεχεράνη
Τιμές ρεύματος: Μείωση τιμολογίων από Νοέμβριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ζωή στα χαρακώματα, η πρόεδρος ωσεί περιστερά, ο Θανασάκης του Τσίπρα, κάτι γίδια για να βρίσκονται και το πουλί τσίου
- Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αν πάθει κακό ο πιλότος του F-15» – Ειδικές ομάδες των ΗΠΑ επιχειρούν στο Ιράν για να τον εντοπίσουν
- Apollo: Επένδυση 2,5 δισ. ευρώ και αύξηση κεφαλαίου 100 εκατ. στην Ατλέτικο
- O Ιβάν Σαββίδης σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.