ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν πέρασε τη Δευτέρα το κατώφλι του Λευκού Οίκου για την κατ’ ιδίαν συνάντηση που θα έχει με τον Ντόναλντ Τραμπ την ώρα που εντείνονται οι διεργασίες στο διπλωματικό προσκήνιο και παρασκήνιο για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο Γάλλος ηγέτης είχε φτάσει και λίγο νωρίτερα στον Λευκό Οίκο όπου συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη των G7, στο πλευρό μάλιστα του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο. Ήταν μια ανεπίσημη παρουσία και για αυτό έγινε δεκτός από αξιωματούχο του Λευκού Οίκου και όχι τον πρόεδρο.

Αυτή τη φορά, για το επίσημο τετ-α-τετ ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχτηκε ο ίδιος -και μάλιστα πολύ θερμά- τον Μακρόν.
Διαβάστε επίσης:
Έλον Mασκ: Συνεχάρη τη Βάιντελ για τη δεύτερη θέση του AfD
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.