ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Αίγυπτο και μετά στο Ισραήλ και στη Δυτική Όχθη εν μέσω ενός νέου κύματος βίας στην περιοχή έπειτα από ισραηλινή επιδρομή που σκότωσε εννέα ανθρώπους στην Τζενίν, ανακοίνωσε σήμερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα ταξιδέψει πρώτα στο Κάιρο στις 29 και 30 Ιανουαρίου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ιερουσαλήμ, όπου θα συναντήσει τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούτ Αμπάς στη Ραμάλα.
Διαβάστε επίσης
Η Κομισιόν επανέλαβε την αντίθεσή της στην χρηματοδότηση κατασκευής «τοίχων και φρακτών»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φούρνοι Βενέτη: Πόσο κόστισαν στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη τα Παγωτά Δωδώνη και η ΠΑΕ Ηρακλής
- Δεύτερη ναύλωση του δεξαμενόπλοιου AMETHYST με ημερήσιο έσοδο 175.000 δολαρίων
- Χρυσός: Ανάκαμψη πάνω από τα 3.900 δολάρια μετά τη βουτιά σε χαμηλό έτους
- Σωσίβιο από τη ΔΕΗ: Το φθηνότερο πράσινο …είναι το νέο μπλε στα 13 λεπτά- Στα 312 ευρώ σήμερα η χονδρεμπορική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.