ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Αίγυπτο και μετά στο Ισραήλ και στη Δυτική Όχθη εν μέσω ενός νέου κύματος βίας στην περιοχή έπειτα από ισραηλινή επιδρομή που σκότωσε εννέα ανθρώπους στην Τζενίν, ανακοίνωσε σήμερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα ταξιδέψει πρώτα στο Κάιρο στις 29 και 30 Ιανουαρίου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ιερουσαλήμ, όπου θα συναντήσει τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούτ Αμπάς στη Ραμάλα.
Διαβάστε επίσης
Η Κομισιόν επανέλαβε την αντίθεσή της στην χρηματοδότηση κατασκευής «τοίχων και φρακτών»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίβανος: Δύο στρατιωτικοί σκοτώθηκαν όταν εξερράγη ισραηλινό, μη επανδρωμένο αεροσκάφος, στον νότιο Λίβανο
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρά τραυματίστηκε 54χρονος εξαιτίας πτώσης από σκαλωσιά
- Συρία: Επαναπατρίζονται περισσότεροι από 800 Ιρακινοί, προερχόμενοι από τον καταυλισμό Αλ Χολ
- Πολωνία: Αεροσκάφος F-16 συνετρίβη στο Ράντομ – Ο κυβερνήτης του σκοτώθηκε
