ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ουκρανία “δεν θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ” μετά τη σύνοδο κορυφής του Βίλνιους, η οποία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν.
Η δήλωση αυτή διατυπώνεται την ώρα που ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι πραγματοποιεί διεθνή περιοδεία με στόχο κυρίως να αποσπάσει περισσότερη υποστήριξη στη φιλοδοξία του Κιέβου να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ πριν από τη σύνοδο κορυφής της Συμμαχίας στις 11 και 12 Ιουλίου στο Βίλνιους, στη Λιθουανία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Στις 12 Ιουλίου η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
ΟΗΕ: Πλησιάζει η λήξη της Συμφωνίας της Μαύρης Θάλασσας για τα σιτηρά
ΝΑΤΟ: Έντονη κινητικότητα για την άρση του τουρκικού βέτο για την Σουηδία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιμάνι της Θεσσαλονίκης: Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο
- Πέτρος Τζαννετάκης (Μότορ Οιλ): Αντικαταστήσαμε το πετρέλαιο από το Ιράκ με προμηεθυτές άλλες χώρες
- Πακιστάν: Προτείνει ρόλο «μεσολαβητή» σε ΗΠΑ–Ιράν – Αντιφατικά μηνύματα Τραμπ, κλιμακώνεται η ένταση
- Χαρίτσης: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Νέας Αριστεράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.