ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να αναστείλει την παράδοση ενός φορτίου πυρομαχικών στο Ισραήλ ελήφθη με φόντο τα σχέδια της ισραηλινής κυβέρνησης για μια επίθεση στη Ράφα, κάτι στο οποίο η Ουάσινγκτον αντιτίθεται εφόσον δεν υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια των αμάχων, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν.
«Ήμασταν πολύ σαφείς (…) από την αρχή, ότι το Ισραήλ δεν θα έπρεπε να εξαπολύσει μια μεγάλη επίθεση στη Ράφα, χωρίς να υπολογίζει και να προστατεύσει του αμάχους που βρίσκονται σε αυτό το πεδίο της μάχης. Και πάλι, αφού αξιολογήσαμε την κατάσταση, σταματήσαμε την αποστολή ενός φορτίου πυρομαχικών», είπε μιλώντας σε μια επιτροπή της Γερουσίας ο υπουργός.
«Δεν έχουμε λάβει την τελική απόφαση για το πώς θα προχωρήσουμε με αυτήν την αποστολή», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως τις 20 Μαΐου για τις αιτήσεις υποτροφιών μεταπτυχιακών σπουδών
ΕΕ: Το Δικαστήριο ακυρώνει την απόφαση της Ευρωβουλής για τον Γιάννη Λαγό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Η κρίση στο Ιράν δεν δικαιολογεί ακόμη έκτακτα μέτρα για τον τουριστικό τομέα
- Στην τελική ευθεία οι εργασίες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, με τη στήριξη της Alpha Bank
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Καθαρά κέρδη $18,2 εκατ. – Τι δήλωσε ο Γεράσιμος Καλογηράτος
- Δικηγορικοί Σύλλογοι: Να ανακληθεί η επιστροφή των 600 ευρώ από νέους δικηγόρους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.