• Business

    HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως τις 20 Μαΐου για τις αιτήσεις υποτροφιών μεταπτυχιακών σπουδών

    Ανδρέας Σιάμισιης, Διευθύνων Σύμβουλος της Helleniq Energy

    Ανδρέας Σιάμισιης, Διευθύνων Σύμβουλος της Helleniq Energy


    Με αυξημένους ρυθμούς συνεχίζεται η υποβολή των δικαιολογητικών για υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρει η HELLENiQ ENERGY για δωδέκατη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης “Proud of Youth”.

    Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρείται αποφασίστηκε να δοθεί χρονική παράταση στη διαδικασία και, για τον σκοπό αυτό, η πλατφόρμα αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως και τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

    Μέσω των υποτροφιών που χορηγεί η HELLENiQ ENERGY, τριάντα (30) αριστούχοι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι Πανεπιστημίου θα έχουν την ευκαιρία απόκτησης μεταπτυχιακού διπλώματος σε ελληνικά και διεθνή πανεπιστημιακά ιδρύματα κύρους, σε έναν από τους παρακάτω επιστημονικούς τομείς:

    Μηχανική και Ενέργεια,
    Ψηφιακός Μετασχηματισμός,
    Επιστήμες του Περιβάλλοντος, και
    Οικονομία και Διοίκηση.

    Το πρόγραμμα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, επεκτείνεται για πρώτη χρονιά φέτος και στην Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται η θυγατρική του Ομίλου, EKO Cyprus. Συνολικά δέκα από τις τριάντα υποτροφίες του προγράμματος θα χορηγηθούν σε Κύπριους αριστούχους.

    Μέχρι σήμερα ο Όμιλος έχει προσφέρει 292 υποτροφίες για ακαδημαϊκές σπουδές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας, του Ηνωμένου Βασίλειου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Νορβηγίας και της Ολλανδίας, δίνοντας ενέργεια στη νέα γενιά να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

    Επιβραβεύοντας τις άριστες επιδόσεις και τους υψηλούς στόχους, η HELLENiQ ENERGY στέκεται υπερήφανα στο πλευρό των νέων, στηρίζοντας σταθερά και έμπρακτα την προσπάθειά τους για μάθηση και εξέλιξη, προκειμένου να διαπρέψουν στην επαγγελματική τους πορεία.

    Χαρακτηριστικά, ο Ευθύμιος Δραγάτσης, υπότροφος 2022-2023, MSc in International Finance στο HEC Paris στη Γαλλία, είπε: «Η υποτροφία της HELLENiQ ENERGY σημαίνει για μένα ότι όταν προσπαθείς και κυνηγάς τους στόχους σου, δεν θα είσαι ποτέ μόνος. Μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου, να σπουδάσω σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου στο finance και στη συνέχεια να μπορέσω να διεκδικήσω την καριέρα στην οποία πάντα στόχευα.»

    Η Δήμητρα Καρατζά, υπότροφος 2021-2022, Computer Engineering στο TU Delft στην Ολλανδία, ανέφερε: «Όταν ένας Όμιλος της εμβέλειας της HELLENiQ ENERGY πιστεύει σε σένα, σε ενθαρρύνει να επιδείξεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.»

    Η Αρίστη Παπασταύρου, υπότροφος 2023-2024, Information Security στο UCL στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Η υποτροφία της HELLENiQ ENERGY μου έδωσε την ενέργεια να ξεπεράσω τα όριά μου, να κυνηγήσω τα όνειρά μου και να δεσμευτώ να κάνω τη διαφορά στον κόσμο.»

    Για συμμετοχή στο πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://scholarships.helleniqenergy.gr/ .

    Διαβάστε επίσης:
    Ουγγαρία: Δεν θα συμμετέχουμε στην “τρελή αποστολή” του ΝΑΤΟ για παροχή μακροπρόθεσμης βοήθειας στην Ουκρανία

    Ομόλογα: Υψηλή άνοδος των αποδόσεων – Στο 3,46% το 10ετές

    Μάντζος: Ο κ. Μητσοτάκης φέρει ακέραιη την ευθύνη για την επίσκεψη Ράμα



    ΣΧΟΛΙΑ