ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ιορδανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα πως υποστηρίζει την Συρία σε κάθε μέτρο που λαμβάνει για την προστασία της ασφάλειας της και απορρίπτει οποιαδήποτε ξένη ανάμειξη και προσπάθειες που αποσκοπούν να ωθήσουν τη γειτονική της χώρας στο χάος.
Οι συριακές δυνάμεις ασφάλειας πολεμούν επί δύο ημέρες για να συντρίψουν μια αναδυόμενη εξέγερση μαχητών της αίρεσης των Αλαουιτών του Μπασάρ αλ Άσαντ στη δυτική Συρία, που ήδη μετρά δεκάδες νεκρούς κι ενώ η υπό τους ισλαμιστές κυβέρνηση αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη έως τώρα πρόκληση από τότε που ανέλαβε τα ηνία της χώρας.
Διαβάστε επίσης
ΕΛΑΣ: Αποτάχθηκε ο πρώην ΓΓ του Σώματος Ειδικών Φρουρών Σταύρος Μαυροειδάκος
ΗΠΑ: Προσλήψεις κάτω του αναμενομένου τον Φεβρουάριο – Αύξηση του ποσοστού ανεργίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες ταυτότητες: Τι αλλάζει από 3 Αυγούστου 2026
- ΕΕ: Ανοίγει μυστικό δίαυλο επικοινωνίας με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
- Κύπρος: Ανεξάρτητους ερευνητές για το «Κράτος Μαφία» διορίζει η κυβέρνηση μετά το πόρισμα της Αρχής Διαφθοράς
- Κωστής Χατζηδάκης: Το Ελληνικό παίρνει σάρκα και οστά, πρώτοι κάτοικοι το 2027, ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις τον Ιούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.